Extensions

Förfina sökningen

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Handelsbanken Finans Betalmoduler  v1.15
Handelsbanken Finans Detta är Handelsbanken Finans officiella betalmodul till OpenCart. Modulen är gratis men för att använda den så måste du teckna avtal med Handelsbanken Finans. Detta paket innehåller två stycken olika betalmoduler (fakturabetalning och delbeta..
Gratis


Unifaun Web-TA för OC3.x
Unifaun Web-TA Logistik för OpenCart 3.x Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration mellan Op..
Gratis


BusinessCheck - Fakturera själv v1.00
BusinessCheck - Fakturera själv Detta är en betalmodul med en inbyggd kreditkontroll så att du kan försäkra dig om att dina kunder är kreditvärdiga. Perfekt för dig som vill fakturera själv via ett externt system som t.ex. Visma Administration eller Fort Knox. Ett..
375 SEK
Exkl moms: 300 SEK


Samport Payment v1.15
Samport Payment Samport betalmodul som stödjer kortbetalning, delbetalning och faktura. Denna betalningsmodul kommer att vidarebefodra kunden till Samports egen kassa. Efter ett avslutat köp så skickas kunden tillbaka till den egna butiken. I samband med ett slu..
Gratis


Unifaun Web-TA för OC2.x
Unifaun Web-TA Logistik för OpenCart 2.x OBS! Då vi jobbar med modulen kontinuerligt är det inte säkert att det är senaste versionen som ligger här på sidan!   Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker..
Gratis
Baserad på 3 recensioner.


Unifaun Web-TA Logistik v1.12
Unifaun Apport TM-system Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration mellan OpenCart och Memno..
Gratis


AfterPay v1. för OC2.x
AfterPay for OpenCart 2.x   Det enkla sättet att göra affärer! AfterPay är en del av arvato Financial Solutions stora utbud av finansiella tjänster, som factoring, betallösningar för e-handel, fakturaköp, fordringsköp och inkasso. arvato är ett internatio..
Gratis


Fortnox 3 v1.00
Fortnox 3 Fortnox 3 är en modul som integrerar OpenCart med affärssystemet Fortnox (SaaS provider). För att använda denna integration så krävs ett konto hos Fortnox. Observera Denna extension är för närvarande under betatestning och finns inte att ladda ne..
5 995 SEK
Exkl moms: 4 796 SEK


Fortnox 3 v1.06 OC 2.x
Fortnox 3 Fortnox 3 är en modul som integrerar OpenCart 2.x med affärssystemet Fortnox (SaaS provider). För att använda denna integration så krävs ett konto hos Fortnox. Om Fortnox Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för fö..
5 995 SEK
Exkl moms: 4 796 SEK


Visma Order Export OC2.0.x-2.3.x
Visma Order Export - Uppdaterad 2018-02-22 Den inofficiella Visma Order Export tillägsmodulenen som stöder exporter av kunder, fakturor och ordrar till en XML-formaterad fil som Visma Administration 500, 1000 och 2000 kan importera. Importfunktionen i Vism..
1 500 SEK
Exkl moms: 1 200 SEK


Visma Order Export OC3.0.x
Visma Order Export - Uppdaterad 2018-02-22 Den inofficiella Visma Order Export tillägsmodulenen som stöder exporter av kunder, fakturor och ordrar till en XML-formaterad fil som Visma Administration 500, 1000 och 2000 kan importera. Importfunktionen i Vism..
1 500 SEK
Exkl moms: 1 200 SEK


Visma Product Import v1.5.5.1
Visma Product Import Har du många produkter i Visma Administration 500/1000/2000/Avendo som du vill importera i Opencart? Eller har du ett behov av att regelbundet uppdatera lagersaldo och priser i OpenCart från Visma Administration. Då detta är detta den perfekta til..
900 SEK
Exkl moms: 720 SEK


Copyright Shine Webb AB © 2024