Moduler

Generella moduler till OpenCart.

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Shipit fraktintegration för OC 3.x och 4.x
Shipit frakthanteringssystem för OpenCart 3.x och 4.x Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration m..
Gratis


Fortnox 3 v1.00
Fortnox 3 Fortnox 3 är en modul som integrerar OpenCart med affärssystemet Fortnox (SaaS provider). För att använda denna integration så krävs ett konto hos Fortnox. Observera Denna extension är för närvarande under betatestning och finns inte att ladda ne..
5 995 SEK
Exkl moms: 4 796 SEK


Fortnox 3 v1.06 OC 2.x
Fortnox 3 Fortnox 3 är en modul som integrerar OpenCart 2.x med affärssystemet Fortnox (SaaS provider). För att använda denna integration så krävs ett konto hos Fortnox. Om Fortnox Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för fö..
5 995 SEK
Exkl moms: 4 796 SEK


Checkout Terms v1.03
Checkout Terms Denna modul ger dig möjlighet att skapa information (som t.ex. användarvillkor eller hjälptexter) som kan kopplas till ett frakt eller betalsätt. I kassan så kommer sedan en ikon eller en länk att visas bredvid det frakt eller betalsätt du kopplat inf..
200 SEK
Exkl moms: 160 SEK


Information Popup v1.10
Information Popup Med denna modul kan du skapa ett oändligt antal popups, alla med olika inställningar för hur och vart dom ska visas.  Modulen har många olika inställningar, den kan t.ex. användas för att tvinga kunden att acceptera eller avböja ett licen..
280 SEK
Exkl moms: 224 SEK


Postnummerservice adresstvätt v1.05
Postnummerservice Detta är en integration mellan OpenCart och Postnummerservice adressregister. Postnummerservice adresstvätt är en tjänst som hjälper dig att hålla adresserna i ditt kundregister korrekta och aktuella. Med rätt adresser får du ut mer av dina inves..
375 SEK
Exkl moms: 300 SEK


Reco Badge v1.00
Reco Badge Denna modul integrerar reco.se med din e-butik så att dina besökare kan läsa omdömen om ditt företag direkt på sidan. Funktioner Adaptiv layout, anpassar sig efter bredden i kolumnen Möjlighet att ställa in antalet recensioner som ska visa..
200 SEK
Exkl moms: 160 SEK


Smooth Criminal Product Rotator v 1.00
Smooth Criminal Product Rotator Smooth Criminal Product Rotator låter dig rotera dina produkter. Du kan själv ställa in värden som t.ex. animationshatsighet, paustid för hur länge en uppsättning produkter ska visas och fördröjning mellan varje individuell animation...
200 SEK
Exkl moms: 160 SEK


Message Module v1.00
Message module Modifierad version av Welcome modulen som följer med OpenCart, innehåller följande extra funktionalitét. Du kan ställa in att meddelandet enbart ska visas för specifika kundgrupp(er). Du kan ange en rubrik till meddelandet, detta var förut..
Gratis


Copyright Shine Webb AB © 2024