Fraktmoduler

Här kan du hitta våra egenutvecklade fraktmoduler till OpenCart.
Saknar du någon betalintegration till OpenCart? Kontakta oss så utvecklar vi en åt dig.

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Memnon Apport Logistik v1.05 för OC2.x
Memnon Apport Logistik för OpenCart 2.x Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration mellan OpenCart..
Gratis
Baserad på 1 recensioner.


Memnon Apport Logistik v1.12
Memnon Apport Logistik Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration mellan OpenCart och Memnon Appor..
Gratis


DHL Sverige
DHL Sverige Modifierad version av den ursprungliga viktbaserade fraktmodulen som följer med Opencart.  Denna är utökad med funktioner som behövs för DHL. Viktigt Använder du vår Memnon Apport Logistik-modul så behöver du inte denna då en mer avancer..
Gratis


Order Total Based Shipping v1.00
Ordertotalsbaserad frakt Modifierad version av den ursprungliga viktbaserade fraktmodulen som följer med Opencart.  I denna variant så går prisstafflingen mot ordertotalen istället för vikten. Funktioner Möjlighet att sätta egen titel/benämning fö..
Gratis


Copyright Shine Webb AB © 2017