Fraktmoduler

Här kan du hitta våra egenutvecklade fraktmoduler till OpenCart.
Saknar du någon betalintegration till OpenCart? Kontakta oss så utvecklar vi en åt dig.

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Shipit fraktintegration för OC 3.x och 4.x
Shipit frakthanteringssystem för OpenCart 3.x och 4.x Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration m..
Gratis


Unifaun Web-TA för OC3.x
Unifaun Web-TA Logistik för OpenCart 3.x Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration mellan Op..
Gratis


Unifaun Web-TA för OC2.x
Unifaun Web-TA Logistik för OpenCart 2.x OBS! Då vi jobbar med modulen kontinuerligt är det inte säkert att det är senaste versionen som ligger här på sidan!   Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker..
Gratis
Baserad på 3 recensioner.


Unifaun Web-TA Logistik v1.12
Unifaun Apport TM-system Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration mellan OpenCart och Memno..
Gratis


DHL Sverige
DHL Sverige Modifierad version av den ursprungliga viktbaserade fraktmodulen som följer med Opencart.  Denna är utökad med funktioner som behövs för DHL. Viktigt Använder du vår Memnon Apport Logistik-modul så behöver du inte denna då en mer avancer..
Gratis


Order Total Based Shipping v1.00
Ordertotalsbaserad frakt Modifierad version av den ursprungliga viktbaserade fraktmodulen som följer med Opencart.  I denna variant så går prisstafflingen mot ordertotalen istället för vikten. Funktioner Möjlighet att sätta egen titel/benämning fö..
Gratis


Copyright Shine Webb AB © 2024