Betalmoduler

Här kan du hitta våra egenutvecklade betalmoduler till OpenCart.
Saknar du någon betalintegration till OpenCart? Kontakta oss så utvecklar vi en åt dig.

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Handelsbanken Finans Betalmoduler  v1.15
Handelsbanken Finans Detta är Handelsbanken Finans officiella betalmodul till OpenCart. Modulen är gratis men för att använda den så måste du teckna avtal med Handelsbanken Finans. Detta paket innehåller två stycken olika betalmoduler (fakturabetalning och delbeta..
Gratis


BusinessCheck - Fakturera själv v1.00
BusinessCheck - Fakturera själv Detta är en betalmodul med en inbyggd kreditkontroll så att du kan försäkra dig om att dina kunder är kreditvärdiga. Perfekt för dig som vill fakturera själv via ett externt system som t.ex. Visma Administration eller Fort Knox. Ett..
375 SEK
Exkl moms: 300 SEK


Samport Payment v1.15
Samport Payment Samport betalmodul som stödjer kortbetalning, delbetalning och faktura. Denna betalningsmodul kommer att vidarebefodra kunden till Samports egen kassa. Efter ett avslutat köp så skickas kunden tillbaka till den egna butiken. I samband med ett slu..
Gratis


AfterPay v1. för OC2.x
AfterPay for OpenCart 2.x   Det enkla sättet att göra affärer! AfterPay är en del av arvato Financial Solutions stora utbud av finansiella tjänster, som factoring, betallösningar för e-handel, fakturaköp, fordringsköp och inkasso. arvato är ett internatio..
Gratis


PayByBill - Betalmoduler v1.09
PayByBill Detta är Arvato Bertelsmann's officiella betalmodul till OpenCart. Modulen är gratis men för att använda den så måste du teckna avtal med Arvato. Detta paket innehåller olika betalmoduler (Fakturabetalning och Konto). Faktura och konto i er webbutik...
Gratis


Copyright Shine Webb AB © 2023