Gratis

Alla extensions du hittar här kan du ladda ned helt gratis.
Du måste dock registrera dig som kund, precis som när du genomför
ett vanligt köp innan du kan ladda ned filerna.

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Handelsbanken Finans Betalmoduler  v1.15
Handelsbanken Finans Detta är Handelsbanken Finans officiella betalmodul till OpenCart. Modulen är gratis men för att använda den så måste du teckna avtal med Handelsbanken Finans. Detta paket innehåller två stycken olika betalmoduler (fakturabetalning och delbeta..
Gratis


Shipit fraktintegration för OC 3.x och 4.x
Shipit frakthanteringssystem för OpenCart 3.x och 4.x Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration m..
Gratis


Unifaun Web-TA för OC3.x
Unifaun Web-TA Logistik för OpenCart 3.x Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration mellan Op..
Gratis


Samport Payment v1.15
Samport Payment Samport betalmodul som stödjer kortbetalning, delbetalning och faktura. Denna betalningsmodul kommer att vidarebefodra kunden till Samports egen kassa. Efter ett avslutat köp så skickas kunden tillbaka till den egna butiken. I samband med ett slu..
Gratis


Unifaun Web-TA för OC2.x
Unifaun Web-TA Logistik för OpenCart 2.x OBS! Då vi jobbar med modulen kontinuerligt är det inte säkert att det är senaste versionen som ligger här på sidan!   Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker..
Gratis
Baserad på 3 recensioner.


Unifaun Web-TA Logistik v1.12
Unifaun Apport TM-system Nu kan du förenkla och automatisera hanteringen med att boka och hantera frakter. Risker för manuella fel minimeras samtidigt som du sparar ditt företag både tid och pengar. Detta är en webservice integration mellan OpenCart och Memno..
Gratis


AfterPay v1. för OC2.x
AfterPay for OpenCart 2.x   Det enkla sättet att göra affärer! AfterPay är en del av arvato Financial Solutions stora utbud av finansiella tjänster, som factoring, betallösningar för e-handel, fakturaköp, fordringsköp och inkasso. arvato är ett internatio..
Gratis


Multistore Google Analytics v.1.11
Multistore Google Analytics Denna vQmod lägger till möjligheten att lägga separata Google Analytics koder för olika butiker / domäner. Ett måste om du kör flera butiker i samma installation. Kräver vQmod installerat. Installation Ladda upp XML-filen ..
Gratis


DHL Sverige
DHL Sverige Modifierad version av den ursprungliga viktbaserade fraktmodulen som följer med Opencart.  Denna är utökad med funktioner som behövs för DHL. Viktigt Använder du vår Memnon Apport Logistik-modul så behöver du inte denna då en mer avancer..
Gratis


Order Total Based Shipping v1.00
Ordertotalsbaserad frakt Modifierad version av den ursprungliga viktbaserade fraktmodulen som följer med Opencart.  I denna variant så går prisstafflingen mot ordertotalen istället för vikten. Funktioner Möjlighet att sätta egen titel/benämning fö..
Gratis


PayByBill - Betalmoduler v1.09
PayByBill Detta är Arvato Bertelsmann's officiella betalmodul till OpenCart. Modulen är gratis men för att använda den så måste du teckna avtal med Arvato. Detta paket innehåller olika betalmoduler (Fakturabetalning och Konto). Faktura och konto i er webbutik...
Gratis


Ange produktpris inkl. moms v1.00
Ange produktpriser inkl. moms Denna vQmod lägger till funktionen att mata in produktpriser inkl. moms i OpenCart admin (produktformuläret). Ange priset inkl. moms för att se priset exkl. moms uppdateras i realtid Ange priset exkl. moms för att se priset ..
Gratis


Copyright Shine Webb AB © 2024