Prisfiler

Har du behov av att kunna lista dina produkter på en prisjämförelsesajt men saknar en integrationslösning för det?
Tveka i så fall inte att kontakta oss så kan vi utveckla en anpassad modul för dig. 

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Prisjakt - Prisfeed v1.04
Prisjakt - Prisfil Detta är en produktfeed anpassad för att synka dina produkter/produktpriser med ditt konto på www.prisjakt.se. Feeden är en dynamiskt genererad text-fil och består av följande kolumner. Fält Produktnamn Art.nr. Kategori (al..
200 SEK
Exkl moms: 160 SEK


Pricerunner - Prisfil v1.03
Pricerunner - Prisfil Detta är en produktfeed anpassad för att synka dina produkter/produktpriser mot Pricerunner. Feeden är en dynamiskt genererad text-fil. Funktioner Multishop stöd (olika feeds för alla e-butiker) Ställ in språk direkt i modulen..
200 SEK
Exkl moms: 160 SEK


ShopMania - Prisfil v1.02
ShopMania - Prisfil Detta är en produktfeed anpassad för att synka dina produkter/produktpriser mot ShopMania. Feeden är en dynamiskt genererad text-fil. Funktioner Multishop stöd (olika feeds för alla e-butiker) Ställ in språk direkt i modulen (sp..
200 SEK
Exkl moms: 160 SEK


Prisjakt - Featured Brands feed v1.01
Prisjakt - Featured Brands feed Denna feed är anpassad för dataexport av "varumärkes produkter" till Prisjakt. Feeden är anpassad för att synka dina produkter med ditt konto på www.prisjakt.se. Feeden består av en JSON formaterad fil som innehåller följande data. ..
200 SEK
Exkl moms: 160 SEK


Copyright Shine Webb AB © 2024